top-efter2

Galleri 2018

Klik på billede for større visning

Grillaften, fredag den 8. juni

65 deltog i denne grillaften, der grundet det knastørre vejr, var uden grill. Men stemningen, humøret og maden kom dog ikke til at lide under grillens fravær.

 

Stoubæk Krat Vandring, 2. pinsedag den 21. maj

Den førte vandring med start fra Skovhytten i Hodsager, bestod af tre forskellige ruter i en spændende natur. I alt deltog 81 i vandringen i flot solskinsvejr.

 

Holstebrovandring, pinsesøndag den 20. maj

Vandringen, foregik i smukt solskinsvejr, havde trukket 152 deltage ud på de afmærkede ruter, der gik gennem flot og afvekslende natur.

 

Drivvejen 8. etape, lørdag den 12. maj

Turen gik fra Skjern Station sydpå på stien langs Skjern Enge. Formiddagspause ved Lønborg borgbanke med en formidabel udsigt. Forbi Lønborg Kirke, videre sydover og ud i det åbne land og ind over Lønborg Hede til vores middagspause. Herfra videre mod de ventende biler ved Nærildvej ved A 11.

Turen var på 20 km, og 39 deltog i turen der var begunstiget af fint vejr.

 

Åbning af ny vandrerute i Husby Klitplantage onsdag den 9. maj

Holstebro Fodslaw deltog talstærkt med 125 deltagere  i åbningen af den nye vandrerute på i alt 16 km i Husby Klitplantage med start fra Helmklink Havn. Med undtagelse af et par nørder, der  gik hele ruten på 16 km, gik alle 8 km af ruten i en flot og spændende natur – og et fantastisk vejr.

 

Drivvejen 7. etape, lørdag den 14. april

Turen gik fra Højmark Kirke over Dejbjerg  Hede (hvorfra Dejbjerg Vognen stammer), med en afstikker til Hellig Kors Kirken. Herfra  videre mod rakkerhuset Bjørnemosehus, hvor Niels Kvembjerg og Mette Mus boede indtil 1932. En kærkommen middagsrast blev holdt ved Bundsbæk Mølle. Således vederkvægede gik vi videre over heden til målet Skjern Station. 42 deltog i denne flotte vandring  i skønt vejr.

 

Sir Lyngbjerg Vandring søndag den 21. januar

I diset, men ellers fint vejr, blev vandringen afviklet i et flot og afvekslende landskab med 212 deltagere fra nær og fjern.

 

Nytårsvandring lørdag den 6. januar

Årets første vandring – Nytårsvandringen – var begunstiget af godt vejr og havde trukket 115 af huse.