top-efter2

Galleri 2017

Klik på billede for større visning

Sommerudflugt til Thy Nationalpark, onsdag den 23. august

En af de bedste sommerdage faldt på onsdag den 23. august hvor vi var på sommerudflugten til Thy Nationalpark. Vi fik formiddagskaffe ved Vandet Sø og gik derfra en tur gennem Vilsbøl Plantage til Nors Sø hvor vi spiste vores frokost. På vej hjemover var vi ved Stenbjerg Landingsplads og forbi Lodbjerg Fyr. 87 fodslawere deltog i denne fine udflugt.

 

Holstebrovandring, pinsesøndag

Ruterne førte bl.a. rundt om Vandkraftsøen via hængebroen over Storå, gennem Skovlund Plantage, langs Vegen Å og gennem Vestre Plantage. Der var ruter på 6, 12, 17, 25 og 33 km. Ialt deltog 161 fra nær og fjern i den flotte vandring.

 

4. etape på Drivvejen, lørdag den 29. april

Fjerde etape på Drivvjen på ca. 21 km gik fra Birkelundskolen via Nr. Felding og Ølgryde Plantage til Vind Kirke. De 50 deltagere havde en flot, hyggelig og spændende tur i et varieret landskab. Vejret viste sig fra sin allerbedste side.

 

3. etape på Drivvejen, lørdag den 1. april

Turen startede i flot solskinvejr fra Gudum Kirke. Herfra sydover med et lille stop ved Klostermølle. Formiddagskaffen blev indtaget i Kærgårdsmølles hyggelige lokaler. Styrket af kaffen fortsatte turen gennem Fousing og Asp, forbi Asp Kirke og frem til udkanten af Linde, hvor vi holdt frokostrast. Herfra videre mod Holstebro via Sir Lyngbjerg Plantage og Krunderup. En dejlig tur på ca. 23 km med 41 deltagere.

 

Sir Lyngbjerg Vandring, søndag den 22. januar

Vandringen, med ruter på 5, 10, 15 og 20 km, startede fra Naur Sir Sognegård og gik gennem Mangehøje Plantage, med lyngklædte gravhøje, og den kuperede Sir Lyngbjerg Plantage. Der deltog i alt 229 i vandringen, der i år, til forskel fra sidste år, foregik i isfrit terræn.

 

Nytårsvandring, lørdag den 7. januar

Nytårsvandringen, med ruter på 5 og 10 km, startede fra Laden, Brogårdsvej 4, gik ud af byen langs Storå og fortsatte gennem Nibsbjerg Plantage tilbage Laden, hvor kaffe og kage ventede efter en dejlig oplevelse. Der deltog ialt 122 i vandringen.